Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین سخنران در حضور وزیر نفت حجت الاسلام شیخ موسی احمدی بود. وی ضمن تقدیر از تلاش دولتمردان که در این شرایط سخت تحریم گفت: از کشانی توانستند با برطرف کردن موانع نسبت به اجرای چند طرح نفتی و گازی اقدام کنند قدردانی می‌شود چرا که اجرای این پروژه‌ها در این شرایط موجب ایجاد امید در جامعه می‌شود.

احمدی در ادامه گفت: نیروی انسانی توانمند و خلاق موتور محرکه هر کاری است و باید برای بهبود معیشت آن‌ها گام‌های مهمی برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وزارت نفت در دولت سیزدهم در این مدت در بخش تولید، صادرات و مدیریت بازار نفت و گاز در صحنه بین‌المللی و داخلی خوش درخشید.  از یاد نخواهیم برد که چه زمستانی پشت‌سر گذاشتیم و شما چه تلاش‌هایی در این خصوص انجام دادید.

در ادامه نوبت به عبدالکریم جمیری، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی رسید، وی در مهمترین قسمت سخنان خود گفت:  اگر موضوع جذب نیرو و استفاده از متخصصان داخلی و نیرو‌های استان در مجموعه نفت مطرح می‌شود باید این کار براساس یک فرمول و نظام مشخصی محقق شود؛ و یا اشاره به نیمه کاره ماندن جاده گره – گچساران بعد از سال‌ها گفت: این جاده شهر‌ها و استان‌هایی را به هم متصل می‌کند  و در زمان حاضر اعتبار دارد و همچنین بخشی از کار و سازه‌های آن نیز اجرا شده، اما همچنان نیمه کاره باقی مانده است.

نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: سال‌ها است که می‌گوییم شرکت‌های نفتی که دفاتر آن‌ها  در مناطق عملیاتی نیست به منطقه بازگردند، اما هیچ وقت عملیاتی نشده که یا باید به مردم گفت که این کار امکان ندارد و یا اینکه این شرکت‌ها را ملزم به انجام این کار کنیم.

سپس نوبت به غلامحسین کرمی، رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر رسید. وی با تاکید بر اهمیت اتصال بوشهر به شبکه ریلی کشور، بیان کرد: اگر بخواهیم آینده این استان را نجات دهیم و در راستای توسعه آن کاری ماندگار انجام شود، باید نگاهی ویژه برای تکمیل پروژه راه آهن بوشهر به فارس وجود داشته باشد.

وی ضمن حمل و نقل با تانکر و از محور فیروزآباد را راهکار مناسبی برای مجموعه نفت ندانست و افزود: تکمیل جاده شمال به جنوب استان بوشهر که با عنوان جاده بوشهر به دیر شناخته می‌شود از دیگر خواسته‌ها و انتظارات استان بوشهر از وزارت نفت است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به مطرح شدن گمانه‌هایی درباره جابه‌جایی مجوز طرح‌های پتروشیمی منطقه پارس شمالی به پارسیان، بیان کرد: آغاز عملیات در این منطقه دغدغه دیگر این استان است و امید است که چنین تصمیمی مطرح نباشد.

کرمی با بیان اینکه فعالیت در پارس شمالی خواست این استان است، گفت: در این منطقه ۳۲ هزار کیلومتر فریز شده و زندگی مردم با محدودیت‌ها و مشکلات مواجه شده است، حالا اگر قرار باشد آن‌ها در آینده ثمره این طرح‌ها را نبینند برای ما مساله برانگیز است.

در آخر هم نوبت به نماینده دشتستان رسید؛ وی عنوان کرد: امروز خبر‌های خوبی را از مانیتور و بلندگو‌های این سالن دیدیم و شنیدیم. مدیران پارس جنوبی با لهجه‌های مختلف پروژه‌ها هفته دولت را معرفی و اعلام کردند، اما جای لهجه بوشهری در بین این مدیران خالی بود.

وی بابیان اینکه نیرو‌های استان بوشهر در صنعت نفت مظلوم واقع شده‌اند، اضافه کرد: فکری به حال متخصصین بومی استان بکنید و آن‌ها را از غربت درآورید.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استان بوشهر بیشترین سهم را از ساحت انرژی در کشور دارد، اما در برابر چیزی که عاید این استان می‌شود از بسیاری از استان‌ها کمتر است.

رضایی در خصوص نارضایتی‌ها و اعتصابات کارگران پارس جنوبی بیان کرد: این نیرو‌ها اگرچه نیروی پیمانی هستند، اما به‌صورت غیرمستقیم نیروی وزارت نفت محسوب میشوند که در این راستان باید به آن‌ها رسیدگی ویژه و مشکلات آن‌ها دیده شود.

وی تاکید کرد که انتظار داریم که در وزارت نفت کارِ کارشناسی صورت بگیرد تا بتوانید در برابر متخصصین و دانسمندان از اقدامات خود دفاع کنید؛ وقتی که پتروشیمی در کویر احداث می‌شود یعنی کار غیر کارشناسی صورت گرفته است، چنین تصمیماتی در بلندمدت چالش‌های جدی را برای کشور ایجاد می‌کند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: پتروشیمی دشتستان بیش از یک دهه تصویب شده است و مصوبه هیات دولت دارد، اما هیچ کاری برای آن صورت نگرفته است، اما می‌بینیم که با پول بیت‌المال در نقاط مختلف کشور پتروشیمی ساخته شده و بحران ایجاد کرده است. تلاش کنید پتروشیمی دشتستان که فاصله‌ای با دریا ندارد و با یک همت جدی راه‌اندازی شود.

پس آنکه نمایندگان بهارستانی استان بوشهر سخنان خود را به پایان رساندند، استاندار بوشهر عنوان کرد: ۹۰ درصد نفت خام کشور از مبدا استان بوشهر صادر و بیش از ۸۰ درصد گاز کشور در استان بوشهر تولید می‌شود، بیش از ۵۰ درصد مواد اولیه محصولات تولیدی پتروشیمی مربوط به این استان است که در آینده نزدیک با بهره برداری طرح‌های جدید این رقم به ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت.

احمد محمدی‌اده با اشاره به اینکه ۶ درصد اقتصاد کشور مربوط به استان بوشهر است، اضافه کرد: این استان بعد از تهران و خوزستان رتبه سوم تولید ناخالص داخلی در کشور را دارد.

استاندار بوشهر از کارکنان صنعت نفت گاز و پتروشیمی که تولید کننده ثروت و رزمندگان میدان جنگ اقتصادی هستند تشکر کرد و گفت: به طور خاص از قرارگاه خاتم الانبیا به جهت افتخار آفرینی در دستیابی به فناوری شیرین‌سازی میعانات گازی در ایران قدردانی می‌کنم.

محمدی‌زاده با اشاره به اینکه بسیاری اوقات کار‌های بزرگ معطل تصمیمات کوچک هستند، افزود: برای مثال سال‌های سال در مورد پرداخت حق مسئولیت‌های اجتماعی بین مسئولین استان بوشهر و مدیران صنعت نفت اختلاف بود، اما اکنون با دستور رئیس جمهور و مساعدت وزارت نفت چارچوبی مشخص تعیین و مشکل حل شد.

این مقام مسوول باتاکید بر اینکه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در ضلع جنوبی استان بوشهر متمرکز شده است، عنوان کرد: بخش‌های مرکزی و شمالی این استان با ۲۰ درصد بیکاری روبه‌رو هستند، ضمن اینکه میادین پارس شمالی، گلشن و فرزاد A و B در مناطق مرکزی قرار گرفته‌اند.

استاندار بوشهر در ادامه گفت: کمک کنید واحد‌هایی از پالایشگاه و پتروشیمی در مناطق شمالی این استان برای توسعه و پیشرفت شکل بگیرد.

محمدی‌زاده باتاکید بر اینکه وظیفه اصلی دولت‌ها در گام اول ایجاد امنیت است، اظهار کرد: استانداران و فرمانداران مسوول حفظ امنیت هستند، در اینجا برخی از پیمانکاران اقداماتی را خواسته و ناخواسته انجام می‌دهند که امنیت این منطقه حساس و حیاتی کشور را به خطر می‌اندازد.

به گفته وی، بار‌ها شاهد اعتراضات کارگری در مناطق صنعتی استان بوشهر بوده‌ایم که منشاء آن تخلفات برخی از پیمانکاران که عمدتاً غیربومی هستند، بوده است. در این راستا باید سازوکاری فراهم شود که هر کس در امنیت این منطقه خللی وارد کند در لیست سیاه قرار بگیرد و از این منطقه برای همیشه حذف شود.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه کار آزاد سازی سواحل در این منطقه به خوبی پیش نرفته است، گفت: باید با یک ساز و کار دستور رئیس جمهور و تصمیم نظام در خصوص آزاد سازی حریم ۶۰ متری دریا به تناسب شرایط امنیتی واحد‌های صنعتی اجرا شود.

محمدی‌زاده در ادامه یادآور شد: در حالی که صنعت نفت پالایشگاه ۶ میلیارد دلاری و پتروشیمی ۴ میلیارد دلاری در این جا می‌سازد چرا باید این صنعت برای خود در این منطقه یک بیمارستان نسازد؟ و  ما در استان بوشهر سال برای ساخت یک آب شیرین کن ۲۸ هزار مترمکعبی معطل باشیم؟. صنعت نفت باید در حوزه‌های خدماتی مثل آب شیرین کن‌ها و مسائلی که به زندگی شهرک نشینان و مسائل مربوط به همین منطقه است ورود کند.

در آخر جواد اوجی، وزیر نفت در پاسخ به برخی از انتقادات گفت: به مردم استان بوشهر قول می‌دهم که اجرای پروژه‌های مسوولیت اجتماعی صنعت نفت در این استان استمرار داشته باشد.

به گفته وی، وزارت نفت برای تکمیل راه‌آهن بوشهر به شیراز ۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده که به‌طور کامل پرداخت شده است.

وی در پاسخ به صحبت‌ها و دغدغه‌های استاندار بوشهر درباره احداث پالایشگاه نفت در شمال استان گفت: از آقای اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس نیز می‌خواهم که این موضوع را در کارگروهی با آقای محمدزاده، استاندار بوشهر انجام دهند و سازوکاری طراحی و موضوع را حل‌وفصل کنند در این راستا در صورت معرفی سرمایه‌گذار، وزارت نفت آماده حمایت و پشتیبانی از اجرای طرح است.

وزیر نفت در خصوص تخلفات پیمانکاران بیان کرد: به‌هیچ‌وجه نمی‌پذیریم که پیمانکار غیربومی در منطقه تخلف کند و این پیمانکاران باید وارد فهرست سیاه شوند و جایگاهی در منطقه نداشته باشند.

اوجی در خصوص آزادسازی سواحل گفت: بخشی از سواحل که درگیر مجتمع‌های پتروشیمی، اسکله‌ها و بنادر است، با سواحل تفریحی متفاوت هستند و این موضوع را در هیئت دولت طرح‌ کرده‌ایم و امیدواریم با نگاه پدافند غیرعامل به آن نگاه شود. ما نمی‌توانیم این سواحل را آزاد کنیم، اما سرانجام تصمیم‌گیری در این باره در اختیار مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس و استاندار بوشهر است.

انتهای پیام

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هفته دولت وزیر نفت استان بوشهر مجلس شورای اسلامی استاندار بوشهر نماینده مردم استان بوشهر وزارت نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۹۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی باستین سه شنبه شب در نشست با قائم مقام بانک صنعت و معدن کشور اظهارداشت: یکی از طرحهای اقتصادی خوبی که در استان بوشهر و شهرستان دشتی در دست اجرا است کارخانه آهک اکباتان می باشد که با توجه به اهمیت و جایگاه این طرح می طلبد هر چه زودتر فعال شود.

معاون اقتصادی استانداری بوشهر بر ضرورت تسریع در راه اندازی این کارخانه تاکید کرد و ادامه داد: راه اندازی این کارخانه زمینه اشتغال افراد زیادی فراهم می کند.

باستین اضافه کرد: شهرستان دشتی دارای نرخ بالای بیکاری در سطح استان دارد.

وی گفت: با بهره برداری از این طرح سالانه ۲۰ میلیون یورو محصولات این کارخانه صادر می شود.

کد خبر 6093647

دیگر خبرها

  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر
  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیست‌ها
  • انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیستها
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴